toeslagcoach

advies & Hulp

Kinderopvangtoeslag.
Vind je dat maar lastige materie? Twijfel je of je de aanvraag goed hebt ingediend en of je aan de juiste voorwaarden voldoet? Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Roodkapje biedt haar vraagouders daarom gratis hulp op het gebied van kinderopvangtoeslag in de vorm van een toeslagcoach. Een toeslagcoach kan je waar nodig ondersteunen bij het aanvragen en of wijzigen van de kinderopvangtoeslag. Deze toeslagcoach weet precies waaraan jouw aanvraag moet voldoen en kan je uitleg geven over de werkwijze rondom de kinderopvangtoeslag Op jouw verzoek kijkt ze met je mee. Wij nemen de aanvraag niet volledig uit handen. Wij vinden het belangrijk dat een ouder te allen tijde zelf weet hoe de eigen financiële situatie m.b.t. de kinderopvangtoeslag in elkaar steekt. Wij richten ons daarom m.n. op ondersteuning, toelichting, begeleiding & advies en in de eerste plaats altijd samen met de vraagouder.

Toeslagcoach vs Toeslagjurist

Bezwaar indienen
Het komt soms voor dat een beschikking niet klopt of dat de belastingdienst de toeslag op nihil zet. Dan blijkt dat de discussie met de belastingdienst nog niet zo simpel is. De belastingdienst hanteert strenge regels omtrent informatievoorziening en termijnen waaraan je je moet houden. Als je er zelf niet uitkomt, is hulp van een specialist gewenst. Onze toeslagjurist, mw. Willeke Ruwe, weet precies van de hoed en de rand en helpt je graag verder. 
Zij is beroepsmatig rechtsbijstandverlener en kijkt kosteloos voor je na of de berekening kinderopvangtoeslag klopt. Indien deze niet klopt, kan zij namens jou een bezwaar instellen. Voor (oud-)vraagouders van Roodkapje is dit gratis.

Herzieningsverzoek
Indien de bezwaartermijn inmiddels is verlopen kunnen wij je wellicht toch helpen. Het is immers mogelijk tot 5 jaar na het betreffende toeslagjaar een herzieningsverzoek in te dienen bij Belastingdienst/Toeslagen. Afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag zijn hier wel kosten aan verbonden. Nadat je de benodigde gegevens aan onze jurist hebt toegestuurd zal zij een verblijvende offerte (max €150) voor het herzieningsverzoek maken. Pas na jouw akkoord zal het verzoek worden opgesteld en ingediend.

Gastouderbureau Roodkapje is opgericht in 2007 en in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste gastouderbureaus in Nederland.

We hebben een netwerk van consulenten door het hele land. Hierdoor bent u verzekerd van een vast contactpersoon en krijgt u altijd snel en persoonlijk advies van een consulente uit uw regio.

De vestiging in de regio Eindhoven wordt gerund door RoodkapjeMeerhoven. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over alle zaken op het gebied van gastouderopvang.

Vanzelfsprekend kies je met Roodkapje voor betrouwbaarheid & professionaliteit.

 

Wij zijn ook aangesloten bij:

  Zandkrab 18
  5658AD, Eindhoven.

contact

  040-2912233
  info@roodkapjemeerhoven.nl

  registratie LRK nr. 238072794
  K.v.K. 17123656

error: Content is protected !!